Sonja Savić

SONJA SAVIĆ

SONJA SAVIĆ

Savić Sonja je psihoterapeut sa Nacionalnim i Evropskim sertifikatom za psihoterapiju i diplomirani defektolog – logoped. Ljubav prema psihoterapiji nastala je davne 1999 god. i svih ovih godina je intenzivno širi, produbljuje i nesebično deli.

Sertifikovani je psihoterapeut iz sledećih terapijskih pravaca:

  • Psihodramski psihoterapeut (grupna i individualna psihodrama) Beogradski Psihodramski Centar
  • EMDR terapeut – Asocijacija za istraživanje, studije i edukaciju u psihotraumatologiji AISEP
  • Dečiji integrativni psihoterapeut (modaliteti: Dečija psihodrama, Play terapija “Test sveta”, Winnicott-ove škrabalice, Individualna psihodrama, Katatimska imaginativna psihoterapija sa adolescentima, Kognitivno bihejvioralna psihoterapija dečije anksioznosti i depresije) Udruženje za integrativnu dečiju psihoterapiju

Bavi se grupnim i individualnim radom sa decom, mladima i svima onima koji se tako osećaju.

Trener je akreditovanog  programa “ Primena grupnog rada u sistemu socijalne zaštite”.  Obuka je licencirana od strane Ministarstva rada i socijalne politike, Vlada Republike Srbije.

Svoje iskustvo u radu sticala je u različitim institucijama: Klinika za psihijatriske bolesti “Dr Laza Lazarević”, Klinika za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, Zavod za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju “Dr Cvetko Brajović” itd.

Završila je i napredni nivo telesne psihodrame, srednji nivo NLP-a. Saradnik je časopisa “Bazar”. Učesnik mnogobrojnih kongresa u zemlji i inostranstvu.

Kontakt telefon: 064/1544192

 

 

 

Comments are closed